Podcast: TAIF-podden

#11 Julspecial: Fransson, Högosta & Johnson

I avsnitt nummer 11 av podden träffar vi inte mindre än tre spännande gäster. I studion har vi med oss klubbchef Stefan Fransson, coach Andreas Högosta samt målvakten Victor Johnson. Vi pratar upp inför den stundande stekheta Allettan om truppläge, syn på grundserien och mycket mer!

Läs mer

#10: Arto Miettinen

I det tionde avsnittet av podden snackar vi upp inför den nalkande seriepremiären säsongen 22-23. Gäst i avsnittet är självaste huvudtränare Arto Miettinen som kommer att berätta om sin karriär som tränare men framförallt om den kommande säsongen. Utöver pratar vi i vanlig ordning om de senaste nyförvärven och nyheterna i föreningen. Mycket nöje!

Läs mer

#9: Petter Eklöf

Äntligen är vi tillbaka för inspelning av ett nytt avsnitt av podden! Först ut för säsongen 22/23 är forwarden som blev back, Petter Eklöf. Vi går igenom han karriär och hur det kom sig att han blev omskolad till back. Naturligtvis snackar vi även en hel del silly season. Välkomna till säsong 22/23!

Läs mer

#8: Rasmus Koskinen

Dags för det åttonde avsnittet! Denna gång gästas via av snabbskrinnaren Rasmus Koskinen där vi låter honom berättar om sin karriär och sin syn på den gångna och kommande säsongen. Som alltid håller Hannes och Kenny även er lyssnare uppdaterade med det senaste som händer kring laget och föreningen.

Läs mer

#7: Maja Rehn

Det sjunde avsnittet blir något annorlunda mot de tidigare. Avsnittet kommer att fokusera på flick-/damhockey och arbetet med jämställdhet i samhället i allmänhet och idrotten i synnerhet. Gäst denna gång är den nya ledaren för TAIF’s flicklag, Maja Rehn. Hon kommer att berätta om hur hon kommer att lägga upp sitt arbete som ledare samt…

Läs mer

#6: Stefan Fransson

Efter ett uppehåll över en lång och trist sommar är det u äntligen dags att bege sig till Stiga Arena igen för att spela in avsnitt 6. Vi rivstartar med att kolla pulsen på klubbchef Stefan Fransson och hans syn på bland annat lagbygget hittills men även hans karriär som spelare och mycket mera. Självklart…

Läs mer

#5: Victor Johnson

Dags för det femte avsnittet av TAIF-podden. Gäst denna gång är målvakten och hemvändaren Victor Johnson. Han berättar bland annat om sin tid uppe i Boden men även om sin karriär från när han var liten till där han är nu samt reder ut hur hans namn stavas – en gång för alla. Kenny och…

Läs mer

#4: Fredrik Lindström

Det fjärde avsnittet bjuder på spännande historier om vår gäst Fredrik Lindströms karriär. Han berättar bland annat om sin tid som junior, varför han trivs så bra i Tranås och hur det var att få testa på spel i Hockeyallsvenskan. Dessutom får ni som vanligt de senaste nyheterna från sillyvärlden. Nu åker vi!

Läs mer

#3: Lukas Isaksson

I TAIF-poddens tredje avsnitt gästas vi av genombrottskillen Lukas Isaksson. Vi pratar om hans tid som junior i HV71’s organisation, juniorvärldsmästerskapen för klubblag i Ryssland, hans a-lagsdebut och mycket mera. Dessutom går vi i vanlig ordning igenom vad som hänt i sillyvärlden. Häng med!

Läs mer

#2: Emil Jidskog

I det andra avsnittet av TAIF-podden tar vi oss en pratstund med hemvändaren och årets första nyförvärv – Emil Jidskog. Han berättar om hans karriär, från barnsben fram till i dag, och hur han ser på den kommande säsongen i moderklubben Tranås AIF.

Läs mer